English|Castellano
 
Masia Hotel SPA Vals Regal Activitats Rutes Bodes Blog Contacte
Cata de vins Tast d'Oli Taller Gint˛nics Ioga i meditaciˇ Preparaciˇ Part Grups
Escriptura creativa Natura a Cavall Jinkyart Workshop Concert Sala Piano
Rebre informaciˇ
 Audiciˇ de Sardanes
27 d'abril 2014 (12:00h)

El dissabte 27 d'abril La Cobla Súria actuarà a La Garriga de Castelladral per oferir-nos una audició molt especial coincidint amb el dia de Santa Montserrat.

Preu: gratuït

L'audició constarà de 9 títols de sardanes. Entre ells trobem temes composats per autors de la nostra vila, sardanes montserratines, d'altres que parlen sobre els encants del poble de Súria, altres que tenen molt a veure amb la seva història... en definitiva una audició exquisida per poder escolar i ballar.

Us convidem a gaudir d’una bella audició de sardanes en un marc excepcional, a l'Era de la masia.


Una mica d'història sobre Cobla Súria:


La Cobla Súria és una formació musical nascuda el 1994 fruit de la iniciativa i inquietuds d’un col·lectiu de músics locals implicats en diferents manifestacions artístiques i musicals del poble. Des dels seus inicis, la Cobla Súria ha conreat la sardana i la música per a cobla en les seves nombroses actuacions, especialment a la nostra comarca.

El gener d’enguany la Cobla ha enregistrat a La Garriga de Castelladral la banda musical de l'espectacle Pell de Poble (un retaule sobre els fets del còlera viscuts a Súria el 1885), amb música del compositor local i instrumentista de tenora de la Cobla Súria, Joan Pelfort i Ribera.

Actualment la Cobla Súria està integrada per tretze músics. Des de la seva fundació és dirigida pel surienc i instrumentista de tible Josep Macià i Guilà.


Si desitgeu venir a l'Audició només cal que ens envieu un mail a través del següent formulari:
 
Nom
E-mail
TelŔfon
Idioma
Comentaris