English|Castellano
 
Masia Hotel SPA Vals Regal Activitats Rutes Bodes Blog Contacte
Cata de vins Tast d'Oli Taller Gintōnics Ioga i meditaciķ Preparaciķ Part Grups
Escriptura creativa Natura a Cavall Jinkyart Workshop Concert Sala Piano
Rebre informaciķ
 V Concert Sala Piano
Data: 1 març 2015 (11h)

El Concert SALA PIANO és un concert per a joves pianistes organitzat per La Casa dels Pianos, l'Associó Catalana d'Escoles de Música, Sibelius i Font&Roca pianos. El Concert Sala Piano es realitza a la meravellosa Sala Piano de la masia, que rep aquest nom donada la seva forma de piano de cua.

El proper diumenge 1 de març (11h), alumnes de 15 escoles de música de la Catalunya Central, ens oferiran un concert de piano molt especial a La Garriga de Castelladral.

Aquesta cinquena edició del concert SALA PIANO l’hem titulada “Les tecles parlen” i serà més creativa que mai, doncs totes les obres que s'interpretaran seran peces inèdites, en el sentit que no han estat publicades per cap editorial. Això vol dir que la majoria de peces que es tocaran han estat composades per l'ocasió, per professors o pels propis alumnes que les interpretaran.

Des del seu naixement, ara fa cinc anys, el Sala Piano s’ha mantingut fidel a les seves dues vocacions:
  • Oferir un espai únic i entranyable per fer una matinal dedicada als pianistes.
  • Proposar un eix vertebrador que uneixi les interpretacions de tots els participants.
Donem les gràcies a les escoles de música i a tots els alumnes que fan possible que el Sala Piano segueixi viu i present.

El concert tindrà una única sessió a les 11:00h. Després del concert el Catering TO+ ens oferirà un aperitiu a la Terrassa de la Sala Piano.
Preu: 3€ majors de 18 anys. + informació

El primer concert SALA PIANO es va realitzar l'any 2011 i va estar dedicada a la història de la música. En la segona edició l'any 2012 l'ilustrador Valentí Gubianas va pintar un piano de principis de s.XX inspirat en les melodies del joves pianistes. La tercera edició del 2013 va estar dedicada al gran pianista Manel Camp i la quarta, aquest any, els alumnes van interpretar les seves peces acompanyades de material audiovisual, com si d'autèntiques bandes sonores es tractés.

Veure imatges i reportatge concerts: