English|Castellano
 
Masia Hotel SPA Vals Regal Activitats Rutes Bodes Blog Contacte
La Masia Família L'Era La Pallissa Sala Trull Biblioteca Celler Sala Piano
Entorn La piscina Història Abans i Ara Sostenibilitat Sortim a
Rebre informació
 La nostra família
Recordo que era una tarda freda de gener quan els meus pares em varen dir que havíem d’anar a un lloc nou... a veure una masia quasi abandonada que havíem comprat... 

Recordo perfectament aquella primera sensació de l’espai, de l’entorn, de les vistes a una misteriosa muntanya de Montserrat... aquest lloc desprenia alguna cosa molt especial que no em va deixar indiferent.
La casa estava completament deteriorada, sense teulades, plena d’herbes que es menjaven la façana i no deixaven veure les seves boniques pedres plenes d’història.
 
Després de varis anys de treball, obres, projectes i idees, avui La Garriga és el nostre petit paradís en plena natura, la nostra casa, la nostra feina, el lloc on deixem anar la nostra creativitat i els nostres somnis... el nexe d’unió de la nostra família.
 
La Garriga simbolitza en certa manera els nostres valors com a família: l’amor per la natura, la delicadesa de les petites coses, l’excel·lència, l’entrega i dedicació, el silenci, la passió per la cuina i l’alimentació sana, la simplicitat, la constància, el respecte per les persones i el nostre entorn, la unió i el retrobament familiar...